Βιογραφικό

bio

Σχετικά με εμένα :

Απόφοιτος :

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κωνσταντίνος Ελ. Κάτσενος
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα στις 12/7/1975.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις (1994-2000). Απέκτησα το πτυχίο μου με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ»

Διορίστηκα ως αγροτικός Ιατρός στο ΠΙ Δροσοπηγής (Δροσοπηγή, Πλαγιά, Λαγκάδα, Αετομηλίτσα, Κεφαλοχώρι, Θεοτόκο) Ιωαννίνων του ΚΥ Κόνιτσας όπου παρέμεινα με παράταση 18 μήνες εκπληρώνοντας την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου.

Το 2002 διορίστηκα ως ειδικευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εκπληρώνοντας τον χρόνο της γενικής χειρουργικής που απαιτείται για την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία (2003-2004) ως οπλίτης ιατρός στο ΚΕΥΓ στην Άρτα, στην Καρωτή Διδυμοτείχου 16η ΕΜΑ και στο 625 ΤΠ στο Πέραμα Ιωαννίνων.

 

Διορίστηκα για δεύτερη φορά ως αγροτικός Ιατρός θητείας στο ΠΙ Ροδαυγής Άρτας του ΚΥ Βουργαρελίου (2005-2006).

Το 2007 διορίστηκα ως ειδικευόμενος ιατρός της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων από όπου έλαβα την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Μετεκπαιδεύθηκα στο Παιδιατρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Armand Trousseau στο Παρίσι στην Γαλλία όπου παρακολούθησα όλο το εύρος της σύγχρονης Ωτολαρυγγολογίας ( Κοχλιακά εμφυτεύματα, Ωτοχειρουργική, αποκατάσταση δυσπλαστικών πτερυγίων ωτών με μοσχεύματα χόνδρου πλευρών (Nagata), ωτοπλαστικές , κλπ)

Διετέλεσα γραμματέας και πρόεδρος της φοιτητικής ομάδας εθελοντικής αιμοδοσίας (ΦΟΕΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Γραμματέας του Συλλόγου φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συμμετείχα στην οργάνωση ως μέλος της επιτροπής του πρώτου Γαλλο-Ελληνικού διεθνούς συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στην Κέρκυρα και ως ειδικός γραμματέας στην οργάνωση του δεύτερου Γαλλο-Ελληνικού διεθνούς συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου στη Λευκάδα.

Είμαι εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχόμενη τριετία.

Eίμαι μέλος πολλών Ελληνικών Επιστημονικών ΩΡΛ Εταιρειών και μέλος της Γαλλικής ΩΡΛ Eταιρείας ( Société française d’Oto-Rhino-Laryngologie et de Chirurgie de la Face et du Cou  http://www.rforl.com/ )

Είμαι παντρεμένος με την Αρετή Χαρισιάδη, Ακτινολόγο και πατέρας δύο κοριτσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μου :

Τηλέφωνο/ Fax : 26510 30006

Κινητό : 6944 474555

Email: [email protected]

Για Περισσότερες Πληροφορίες

Στείλτε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσω το γρηγορότερο δυνατόν